Schimbări în industrial: Muler Onofrei intră în consultanţă la CBRE, Laurenţiu Duică pleacă la Avison Young. Anul 2021 începe cu două noi schimbări pe piaţa locală de logistică şi industrial, după ce 2020 a adus cel mai bun an din istorie pe acest sector, cu tranzacţii de peste 1 milion de metri pătraţi

Autor: Bogdan Alecu 02.02.2021

Muler Onofrei, cel care a fondat Element Industrial alături de Ionuţ Dumitrescu şi care a condus compania din funcţia de CEO, a intrat în consultanţă şi a preluat funcţia de business development director în ca­drul CBRE România.

Muler Onofrei se va concentra pe sectorul de industrial, în care a adunat experienţă, lucrând anterior la investi­tori internaţionali precum ProLogis şi Panattoni şi punând bazele dezvolta­torului local Element Industrial.

„Piaţa spaţiilor industriale din România traversează probabil cea mai bună perioadă din ultimii 20 de ani, atât în volum închiriat, aproape 1 milion de metri pătraţi în 2020, cât şi în ceea ce priveşte  noile dezvoltări şi achiziţii de terenuri aflate acum în derulare. Această dinamică şi dorinţa de implicare activă m-au convins să revin în consultanţa imobiliară, unde supor­tul meu poate avea un impact asupra între­gii pieţe. Am experimentat agili­tatea dezvoltatorului local şi com­plexitatea investitorului internaţio­nal şi voi folosi aceste perspective pentru a veni cu cele mai bune soluţii pentru clienţii noştri“, a declarat Muler Ono­frei, business development director, CBRE România.