Tranzacţie pe piaţa închirierilor: Dacia prelungeşte cu zece ani contractul de închiriere pentru depozitul de 69.000 mp din parcul logistic Piteşti Industrial Park deţinut de Globalworth

Autor: Cristina Bellu 02.02.2021

Automobile Dacia, cel mai mare producător auto român, şi-a prelungit cu zece ani contractul de închiriere pentru cei 69.000 mp ocupaţi în Piteşti Industrial Park, proiect deţinut de Globalworth sub umbrela Globalworth Industrial.

Tranzacţia cu Automobile Dacia este cea mai mare din portofoliul Globalworth Industrial în 2020.

“Suntem onoraţi să prelungim contractul de leasing cu Automobile Dacia, unul dintre cele mai respectate branduri din România. (…) Ne-am angajat să lucrăm la fel cum am făcut-o de la bun început şi să consolidăm acest parteneriat de la an la an”, spune Mihai Zaharia, Director de Investiţii Globalworth România şi Director Pieţe de Capital Globalworth Group.

În Piteşti Industrial Park, localizat în Oarja, judeţul Argeş, la doar 10 km de Piteşti, pe autostrada A1, Automobile Dacia organizează şi implementează din 2010 procese specifice pentru logistica post-vânzare a pieselor şi accesoriilor auto . Complexul constă într-o unitate de depozitare cu un singur acoperiş finalizată şi închiriată exclusiv unuia dintre cele mai mari centre de distribuţie a pieselor de schimb şi accesorii ale Grupului Renault din afara Franţei.

Dezvoltat pe o suprafaţă totală de 16,2 hectare, proiectul a primit şi o certificare Green Edge.