Antreprenori locali. Producătorul de vopsele, adezivi şi profiluri metalice Duraziv, deţinut de Daniel Guzu, a ajuns la afaceri de 31 mil. euro. „Vizăm consolidarea cotei de piaţă”

Autor: Alina-Elena Vasiliu 03.02.2021

♦ Deocamdată, Duraziv nu are planuri de investiţii, după ce în ultimii doi ani a investit circa 2 milioane de euro într-o hală nouă de profiluri metalice, dar şi în modernizarea utilajelor şi creşterea productivităţii.

Producătorul de materiale de con­strucţii Duraziv, controlat de omul de afaceri Daniel Guzu, şi-a majorat afa­cerile în 2020 şi pariază pe eficien­ti­zarea fluxurilor de producţie anul acesta.

„A fost un an atipic, ca pentru orice alt domeniu, dar pe care l-am încheiat cu o cifră de afaceri de 31 de milioane de euro, în creştere faţă de 2019“, spune Manuela Martin, directorul de mar­ke­ting al Duraziv.

În 2019, cifra de afaceri a companiei fusese de 140 de milioane de lei (aproxi­ma­tiv 30 de milioane de euro). În 2021, oficialii Duraziv îşi doresc o creştere a businessului, dar aştep­tă­rile sunt rezervate.