Ce puteţi citi în primul număr din 2021 al După Afaceri, ce apare pe piaţă mâine, 5 februarie. Care sunt noutăţile pe piaţa de lifestyle şi lux? Le descoperiţi începând de vineri în paginile noului număr din După Afaceri

Autor: Cristina Roşca 04.02.2021

„Playlist pentru 2021” este numele pe care îl poartă materialul de copertă din După Afaceri Premium, ediţia ianuarie-februarie. Pentru a creiona acest playlist, am întrebat şase oameni din mediul de business ce înseamnă muzica pentru ei şi ce rol joacă ea în viaţa lor personală şi profesională. Răspunsurile sunt cel puţin surprinzătoare, la fel şi melodiile care se află acum pe repeat în cazul fiecăruia dintre ei.

Prima ediţie din acest an a revistei revistei de lifestyle şi lux va apărea în format fizic vineri alături de Ziarul Financiar, urmând a fi distribuită către abonaţi. Revista poate fi şi achiziţionată din reţeaua de magazine Inmedio din Bucureşti şi din principalele oraşe din ţară (în punctele de vânzare selectate), precum şi din reţeaua Press One din cadrul Aeroportului Henri Coandă din Capitală.