(P) Fabrica de Ulei Mândra, succesoarea Întreprinderii de Ulei Bârlad, este în căutare de investitori

Autor: Publicitate 04.02.2021

Fabrica de Ulei Mândra, fosta Întreprindere de Ulei Bârlad, este în căutare de investitori pentru repunerea în funcţiune şi dezvoltarea activului.

Activul, înfiinţat ca urmare a iniţiativei marelui industriaş român Nicolae Malaxa şi recunoscut pentru crearea mărcilor de ulei Floris şi Clariol, este compus din teren în suprafaţă de 21.317 mp, clădiri, utilaje şi echipamente, oferă posibilitatea de utilizare în domeniul procesării uleiului, precum şi în alte scopuri industriale sau chiar dezvoltarea de proiecte rezidenţiale.

Poziţionarea geografică a Fabricii de Ulei Mândra, într-o zonă uşor accesibilă a judeţului Vaslui, în proximitatea surselor de materie primă situate în Vaslui, Iaşi, Botoşani, Suceava, Neamţ şi Bacău, precum şi Republica Moldova, îi oferă operatorului platformei industriale un avantaj competitiv major în piaţă din punct de vedere logistic.

Instalaţiile de producţie a uleiului, aflate în stare de folosinţă, au o capacitate de 2.400-2.500 de tone de ulei/lună, iar fluxul tehnologic pe linia de extracţie are o capacitate de 7.000 de tone/lună.

Preţul de vânzare al activului este de 2.464.006 euro, fără TVA.

Pentru detalii despre activ, posibilitatea de achiziţionare şi oportunităţi de dezvoltare, luaţi contact cu serban.araboaei@citr.ro, telefon: 0721 331 854.

https://sales.citr.ro/detalii-produs/CITRPortal-DetaliuProdus/79192-Fabrica-de-Ulei-M-ndra-B-rlad-jud-Vaslui

https://www.citr.ro/