Austriecii de la Rosendahl Satu Mareau investit 4,8 mil. euro în dezvoltarea fabricii de construcţii metalice. „Clienţii noştri au fost mai precauţi în luarea deciziilor, ceea ce a dus la întârzieri în noi proiecte de investiţii.“

Autor: Laurentiu Cotu 08.02.2021

Compania Rosendahl Nextrom, fi­lia­la locală a Rosendahl Nextrom GmbH Austria, parte a grupului aus­triac Knill Gruppe, a investit în ultimii trei ani 4,8 mil. euro pentru creşterea şi mo­dernizarea fabricii de construcţii me­talice din Satu Mare. Compania este spe­cializată în  fabricarea de construcţii meta­lice, cablarea dulapurilor de co­mandă, asamblare mecanică şi electrică, testarea maşinilor complete. „În primă­va­ra anului 2018 am pus piatra de te­melie pentru o hală nouă, în vederea extin­derii capacităţii de producţie, şi o clă­dire nouă de birouri, pe care le-am inau­gurat în primavara anului 2019. Pe par­cursul anului 2020, am continuat îmbu­nătăţirea condiţiilor de muncă pen­tru colegii care îşi desfăşoară activitatea în hala veche de producţie.

Investiţia în anul 2020 s-a ridicat la aproximativ 300.000 de euro“, au declarat pentru ZF Transilvania oficialii compania Rosendahl Nextrom.