Telekom atacă pe piaţă cu o nouă ofertă: reducere cu 50% pe un an la abonamentele mobile, pentru clienţii care vin din altă reţea, inclusiv pe segmentul business

Autor: Adrian Seceleanu 08.02.2021

Telekom, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa locală de comunicaţii, a lansat o nouă campanie comercială prin intermediul căreia utilizatorii care se vor porta în reţeaua companiei, începând  cu data de 8 februarie 2021, vor putea achiziţiona abonamentul mobil Nelimitat M cu 50% reducere în primele 12 luni, pentru care vor plăti 3 euro/lună, TVA inclus.

Clienţii pot opta şi pentru achiziţionarea unui telefon mobil în rate pe factura Telekom, “fără credit la bancă, fără dobândă şi fără avans. Aceştia pot alege, spre exemplu, dintre Samsung Galaxy A21s şi Huawei P smart 2021, cu rate de 6 euro/lună, TVA inclus, disponibile împreună cu abonamentul Nelimitat M, la care beneficiază de reducerea de 50% în primele 12 luni”, conform datelor companiei.

„Rezultatele înregistrate anul trecut demonstrează că am reuşit să gestionăm eficient provocările generate de pandemia de coronavirus, că am avut curaj şi că am îmbrăţişat schimbarea în beneficiul clienţilor noştri. Am evoluat treptat şi ne-am simplificat portofoliul, pentru a răspunde cât mai bine cerinţelor românilor în ceea ce priveşte serviciile de telecomunicaţii. Continuăm să ne respectăm angajamentul faţă de clienţii noştri, cărora le propunem oferte cu beneficii reale, nelimitate, la un raport calitate - preţ care să-i mulţumească. Abonamentul mobil Nelimitat M este un astfel de produs, care răspunde cerinţelor clienţilor, oferind avantaje reale celor care aleg reţeaua Telekom şi un preţ care îi scapă de frustrările generate de costurile serviciilor de telecomunicaţii.

Într-o lume în continuă schimbare, trebuie să facem alegeri înţelepte, care să ne facă fericiţi”, a spus Andreas Elsner, director executiv comercial, segment rezidenţial, Telekom Romania.

“În dorinţa de a-i sprijini în continuare cu cele mai bune soluţii dedicate continuităţii afacerii, antreprenorii care vor alege să se porteze în reţeaua Telekom, optând pentru abonamentul Freedom 5, vor beneficia de internet 4G şi minute naţionale nelimitate, cu 50% reducere la costul abonamentului în primele 12 luni”, au precizat reprezentanţii Telekom.

Oferta de mobil cu 50% reducere în primele 12 luni este valabilă până la data de 7 martie 2021, cu posibilitatea de prelungire, pentru contractele încheiate pe o perioadă de 24 de luni. Preţul promoţional de 6 euro/lună al abonamentului Nelimitat M (redus la 3 euro/lună în primele 12 luni) este valabil până la data de 28 februarie 2021, pentru clienţii rezidenţiali care se portează în reţeaua mobilă a companiei şi au un serviciu fix de la Telekom Romania.

“80% dintre românii care s-au portat în reţeaua Telekom Romania declară că sunt mai mulţumiţi acum decât înainte de raportul calitate-preţ oferit de abonamentul lor mobil, arată rezultatele celui mai recent studiu realizat de companie, pe un eşantion de 1000 clienţi noi, reprezentativ la nivel naţional. Peste 70% dintre cei portaţi cu numărul mobil la Telekom spun că acum fac economii la factură, comparativ cu cât plăteau anterior pentru aceleaşi beneficii.

Aprecierea clienţilor pentru serviciile Telekom este reliefată şi de rezultatele de portare pentru anul 2020, anunţate de Autoritatea Naţională pentru Administrare şi Reglementare în Telecomunicaţii (ANCOM), potrivit cărora grupul de companii Telekom Romania a ocupat, pentru al treilea an conscutiv, locul al doilea în topul portabilitătii, cu peste 237.170 de numere de telefonie mobilă portate”, conform Telekom.