Continuă digitalizarea NN, liderul pieţei de asigurări de viaţă şi pensii private din România, şi Cegeka, furnizor de soluţii IT, au încheiat un parteneriat pentru relansarea aplicaţiei NN Direct

Autor: Mircea Nica 09.02.2021

NN, liderul pieţelor de asigurări de via­ţă şi pensii private din România, a încheiat un parteneriat cu subsidiara lo­cală a Cegeka, furnizor de soluţii IT, pen­tru a relansa aplicaţia NN Direct cu noi funcţionalităţi care facilitează mai bine interacţiunea clienţilor cu pro­dusele şi serviciile companiei, po­tri­vit informaţiilor transmise de repre­zentanţii NN.

„Ca în orice călătorie de transfor­ma­re digitală, este nevoie de update perio­dic. Mediul digital este fluid, tot ceea ce era valabil ieri trebuie actua­li­zat continuu azi, iar facilitarea acce­su­lui la informaţiile de interes despre ba­nii noştri tinde să devină o normalitate. Pentru un proiect început în pandemie era nevoie de un partener de încre­de­re, iar Cegeka România s-a ridicat la înăl­ţimea tuturor aşteptărilor noastre, chiar depăşindu-le. Partea şi mai bună este că nu ne oprim aici cu îmbu­nă­tă­ţi­rile. Noile versiuni ale aplicaţiei vor aduce funcţionalităţi şi mai relevante si valo­roase pentru utilizatori“, a trans­mis Laura Băloi, head of customer strategy&digital la NN România.