Felix Daniliuc, Director Departament IMM, BRD Groupe Société Générale: Ca să te pregăteşti pentru termen mediu trebuie să faci faţă provocărilor pe termen scurt

Autor: Miruna Diaconu 09.02.2021

Felix Daniliuc, Director Departament IMM, BRD Groupe Société Générale, spune că antreprenorii trebuie să se contreze mai întâi pe provocările cu care se confruntă în prezent, iar mai poi să îşi pregătească strategia pe termen mediu şi lung.

„La jumătatea anului trecut erau undeva la 55 mld. lei întâzrieri la plată, iar undeva la 86 mld. lei erau restanţe, este adevărat că aici trebuie să vorbim şi în nota de oportunităţi şi există oportunităţi dacă ne referim la dezvoltarea duraibilă, la Green Deal, cu privire la programul de susţinere a companiile în special IMM-uri din perspectiva investiţiilor, reducerii emisiilor de carbon, tot ce înseamnă energie verde avem oportunităţi pentru care trebuie să fim pregătiţi să le exploatăm, dar e nevoie de foart emultă informare şi comunicare. Ca să te pregăteşti pentru termen mediu trebuie să facă faţă provocărilor pe termen scurt, iar bugetul pe 2021 este parte integrată a acestui an, avem perspective pozitive”, spune Felix Daniliuc, Director Departament IMM, BRD Groupe Société Générale, în cadrul videoconferinţei organizate de Ziarul Financiar în parteneriat cu BRD Groupe Société Générale- Buget 2021: Cum rezolvăm ecuaţia de business a noului an?