ZF Live. Corina Draghici, David and Thea Family Concept Store: Ne-am întors din Anglia pentru a deschide un magazin de produse online pentru copii şi sperăm să atingem în acest an 200.000 de euro

Autor: Livia Gheorghe 11.02.2021

Corina Draghici şi soţul ei,  doi antreprenori români care s-au întors din Anglia după zece ani, au deschis în 2019 un magazin online de produse pentru copii şi spun că vânzările au crescut cu 300% anul trecut faţă de 2019, în condiţiile în care pandemia a influenţat semnificativ comportamentul de consum din online.

„Ne plăcea în Anglia, dar ne-am întors în România deoarece credem că putem veni cu experienţa şi cu un pachet de informaţii şi să dezvoltăm aici o afacere de care oamenii au nevoie pe piaţa din România, ei au nevoie de produse pe care noi le-am descoperit împreuna cu copiii noştri. După un an şi jumatate de business în România, noi credem ca este potenţial pe online, din cauza pandemiei de COVID-19 oamenii şi-au îndreptat atenţia tot mai mult catre acest mediu“, spune Corina Draghici, owner David and Thea Family Concept Store pentru emisiunea de business ZF Live.