Cornel Stănescu, Vista Bank: Integrarea antivirusului Malwarelytics în Vista Mobile Banking aduce, ca noutate, extinderea protecţiei la întregul dispozitiv mobil

Autor: Mircea Nica 10.02.2021

♦ Vista Bank integrează Malwarelytics în noua versiune de mobile banking a băncii

Vista Bank, a 20-a bancă din sistemul bancar românesc după active, a decis să integreze Malware­lytics, un antivirus, în noua versiune a apli­caţiei Vista Mobile Banking pentru a oferi pro­tecţie utilizatorilor pentru dispozitivele mo­bi­le, potrivit informaţiilor transmise de repre­zen­tanţii băncii.

„Căutăm în permanenţă noi soluţii pentru a le asi­­gura clienţilor noştri cele mai înalte standarde de se­­curitate. Programele malware mobile repre­zintă un fenomen în creştere rapidă, utilizatori din în­trea­ga lume fiind vizaţi de acest tip de amenin­ţări. Inte­gra­rea antivirusului Malwarelytics în Vista Mobile Banking versiunea Android conferă apli­caţiei un ni­vel suplimentar de securitate, dar în ace­laşi timp adu­ce, ca noutate, extinderea pro­tecţiei la întregul dis­pozitiv mobil, ajutând clienţii să îşi menţină date­le mobile în siguranţă“ a trans­mis Cornel Stănescu, director general adjunct al Vista Bank România.