Daniel Apostol, ASF: O primă etapă de restructurare din cadrul ASF s-a încheiat şi urmează să curgă următoarele etape. S-au eliminat câteva direcţii, sunt mai puţini directori acum

Autor: Mircea Nica 11.02.2021

Prima etapă de restructurare din cadrul Au­to­ri­tăţii de Supraveghere Financiară (ASF), ac­ţiune care a fost anunţată de Nicu Marcu, pre­şe­dinte al ASF încă de la începutul manda­tului său, s-a termi­nat, iar acesta a presupus o structură mai suplă, sus­­ţine Daniel Apostol, purtătorul de cuvânt al ASF.

„Procesul de restructurare se derulează, nu este finalizat. S-au eliminat câteva direcţii. Acest prim proces de restructurare a pre­supus o structură mai suplă, nu cu multe direcţii în fiecare sec­­tor, ci cu o singură direcţie care să centralizeze direcţiile pe fie­care sector. Implicit nu cu mulţi di­rectori, cu mai puţini di­rectori. Celor care au fost di­rec­tori li s-a propus o altă schemă de an­gajare, iar cine o acceptă ră­mâne şi cine nu o ac­cept­ă este li­ber să plece. Momentan, pot co­n­irma că o primă etapă de re­structurare s-a încheiat şi ur­mează să mai curgă urmatoarele etape“, a spus Daniel Apostol pentru ZF.