Constructorul Concelex: Este posibil ca primul semestru din 2021 să fie mai dificil pentru sectorul construcţiilor, însă ne aşteptăm la o creştere semnificativă în semestrul al doilea. Compania are, în acest moment, contracte încheiate pentru perioada 2020-2024 în valoare de peste 295 mil. euro

Autor: Alina-Elena Vasiliu 15.02.2021

Concelex, grup de construcţii din Bucureşti controlat de omul de afaceri Daniel Piţur­lea, plănuieşte să se extindă în perioada următoare cu proiecte în segmentul de infrastructură, pe fondul aşteptărilor pentru un an bun în construcţii.

„Anul 2021 poate fi un an bun pentru domeniul construcţiilor având în vedere planurile autorităţilor centrale de relansare economică şi de dezvoltare. În acest context, dar şi în cel al măsurilor orientate spre digitalizare şi inovaţie la nivel de companie, preconizăm că ne vom creşte poziţia în piaţă şi că vom fi angrenaţi, pe lângă lucrări din zona construcţiilor edilitare şi a clădirilor, şi în proiecte de infrastructură de anvergură, fie ea rutieră sau militară“, spune Radu Piţurlea, vicepreşedintele Concelex.