Dragon Star Curier, companie de livrări cu afaceri de 15 milioane euro: Estimăm o creştere pentru anul acesta de circa 15%

Autor: Miruna Diaconu 15.02.2021

♦ În 2020, compania de curierat a investit circa 1 mil. euro în capacităţi de transport suplimentare, dotarea curierilor cu instrumente informatice şi reînnoirea flotei.

Reprezentanţii firmei Dragon Star Curier, o companie de livrări care a ajuns în 2020 la afaceri de 15 milioane euro, estimează o creştere pentru anul acesta de 15-18% atât în privinţa pieţei de curierat, cât şi în ceea ce priveşte businessul Dragon Star.

„Estimăm o creştere a pieţei de curierat cu 15-18% dacă se menţine situaţia actuală. Ţinta noastră de creştere este aliniată cu acest trend. Situaţia generată de pandemia actuală a favorizat creşterea accelerată a cererii pe segmentul comerţului online. Devine din ce în ce mai clar că în 2021 comerţul online va continua să reprezinte un punct forte al pieţelor. Considerăm că acesta reprezintă viitorul şi în continuare încercăm să ne adaptăm rapid“, spune pentru ZF Florin Vlad, director executiv al Dragon Star Curier.