Platforma Eventmix.live, lansată anul trecut de antreprenorii Sergiu Biriş şi Andrei Dunca, devine disponibilă publicului larg şi poate găzdui evenimente cu câteva mii de participanţi. Fondatorii pariază acum pe creşterea businessului şi în SUA

Autor: Roxana Rosu 15.02.2021

Platforma Eventmix.live, lansată anul trecut de antreprenorii Sergiu Biriş şi Andrei Dunca, devine disponibilă publicului larg şi poate găzdui evenimente cu câteva mii de participanţi, precum conferinţe, workshop-uri, webinarii, concerte sau cursuri.

Eventmix.live este o platformă self-service în care organizatorii evenimentului îşi pot crea un website dedicat, sub brand propriu, pe link-ul lor. Fiecare organizator poate gestiona singur fiecare etapă a evenimentului, de la înregistrarea participanţilor, procesul de ticketing, zona expo pentru sponsori sau zona de networking unde participanţii pot interacţiona.

Platforma a găzduit evenimente de la 50 şi până la 3200 de participanţi, desfăşurate pe parcursul unei zile întregi sau pe mai multe zile. Din totalul evenimentelor, cea mai mare pondere au avut-o cele medicale, urmate de evenimentele de wellness şi din educaţie, organizate atât din România, cât şi din Statele Unite ale Americii.

Pentru 2021, cei doi antreprenori au în plan să continue dezvoltarea platformei şi să crească gradul de notorietate în SUA, urmează extinderea echipei de vânzări. Un alt obiectiv este creşterea numărului de evenimente din domeniul medical, nişă în care platforma s-a dovedit până acum extrem de eficientă.

„Pe toată perioada de la lansare am continuat să îmbunătăţim platforma astfel încât oricine să poată organiza un eveniment sub brand propriu. Prin noua versiune Eventmix.live extindem accesul organizatorilor de evenimente şi putem acomoda orice tip de eveniment, chiar şi cu zeci de mii de participanţi simultan, pe o durată de mai multe zile. Pentru anul acesta, vizăm extinderea prezenţei noastre în Statele Unite ale Americii, o piaţă pe care o considerăm un accelerator de dezvoltare, precum şi creşterea numărului de evenimente în zona medicală, foarte importante în contextul pandemiei”, a declarat Sergiu Biriş, CEO şi co-fondator Eventmix.live.