ZF Live. Ovidiu Pinghioiu, director applications Cegeka România: Lumea este într-o schimbare profundă. Angajaţii ar putea avea nevoie să-şi facă rezervare dacă vor dori să vină la birou

Autor: Livia Gheorghe 23.02.2021

Piaţa românească s-a schimbat mult după apariţia pandemiei de COVID-19, spune Ovidiu Pinghioiu, director applications la Cegeka România: multe industrii au fost afectate de virus, dar majoritatea companiilor au găsit resurse de a investi în digitalizarea operaţiunilor lor.

Lumea se schimbă într-un mod uluitor, mai rapid decât tot ce a cunoscut lumea până acum. Revoluţia industrială este nimic faţă de ce vom asista noi în anii ce vin.

„Clienţii noştri au venit cu cereri pe partea de interacţiune cu clienţii lor prin chat bot, în momentul de faţă, companiile au nevoie de aplicaţii care să le ofere o bună interacţiune cu consumatorii. Noi am făcut un asistent virtual care este printre primii care vorbesc fluent limba română şi care ajută clienţii să aibă o comunicare foarte bună cu clienţii lor. O aplicaţie bună este precum un consultant care stă de vorbă cu clientul, dacă experienţa acestuia este una plăcută, el va fi mulţumit de serviciile tale şi le va folosi în continuare“, spune Ovidiu Pinghioiu, director applications la Cegeka România, pentru emisiunea ZF Live.