Belgienii de la WDP investesc 8 mil. euro într-un proiect logistic în Ştefăneştii de Jos pentru polonezii de la CCC, care au în România platforma Epantofi.ro. Investiţia este de 8 mil. euro şi va fi finalizată în T3/2021

Autor: Alina-Elena Vasiliu 16.02.2021

Dezvoltatorul belgian de spaţii logistice WDP, unul dintre cei mai activi investitori de pe piaţa din România, extinde proiectul pe care îl are în Şte­făneştii de Jos, judeţul Ilfov, cu un nou centru de dis­tr­i­buţie pentru retailerul polonez online de încăl­ţăminte CCC, care deţine platforma Eobu­wie (Epantofi.ro).

„Eobuwie îşi va stabili centrul de distribuţie pen­tru piaţa românească în acest loc. După fina­lizare, care este aştep­tată să aibă loc în al treilea tri­mes­tru din 2021, Eo­buwie va avea o hală de aproximativ 15.600 de metri pătraţi şi va încheia un contract de închiriere pentru cinci ani. WDP anticipează o investiţie de aproximativ 8 milioane de euro“, se arată în cel mai recent raport financiar al grupului.

Eobuwie este platforma online a grupului polonez CCC, iar local poartă numele de epantofi.ro. Acesta este un magazin multibrand care vinde în total 500 de mărci internaţionale.