Adrian Bădescu, proprietar Clinicile Medici’s: Începem să avem medici născuţi în alte ţări, salariile în România sunt la un nivel destul de mare. Compania a pornit o investiţie de circa 5 mil. euro prin care va construi în Timişoara un spital specializat în chirurgie

Autor: Miruna Diaconu 17.02.2021

Adrian Bădescu, proprietar şi adminis­trator al companiei Clinicile Medici’s, spune că anul 2020 a afectat inclusiv sectorul medical, iar în perioada stării de urgenţă scăderea cifrei de afaceri a fost de circa 30%, dar compania a reuşit să încheie cu afaceri puţin peste 3 mil. euro.

„A fost un an în care sectorul medical a fost afectat. În afară de spitalele medicale şi la­bo­ra­toarele de PCR, celelalte unităţi me­dicale pri­vate au fost afectate. În cele două luni din pri­măvară am înregistrat o scădere a businessului de 30%, am recuperat tot de­ficitul acesta şi am încheiat anul 2020 doar cu 1-2 procente mai puţin faţă de 2019. Cifra de afa­ceri a grupului a fost în 2020 puţin peste 3 mil. euro, anul acesta prefigurăm o creştere de 15-20% şi o depăşire a cifrei de 3 mil. euro“, spune Adrian Bădescu, proprietar şi admi­nis­tra­tor al Clinicilor Medici’s, în cadrul video­con­ferinţei organizate de Ziarul Financiar în par­te­neriat cu BRD Groupe Société Générale Buget 2021: Cum pregătim viitorul?.