Recrutare surpriză: Cătălina Porojan, fost director corporate în cadrul BCR, a fost recrutată de Raiffeisen pentru a se ocupa, de la Viena, de gestionarea pe tot grupul a cazurilor de restructurare

Autor: Cristian Hostiuc 17.02.2021

Cătălina Porojan, fost managing-director - corporate banking la BCR, a fost recrutată de Raiffeisen pentru a prelua o poziţie la Viena, de head of group special exposure management, adică şeful grupului de restructurare, conform umor surse de pe piaţa bancară.

Cătălina Porojan a lucrat 13 ani în BCR pe zona de corporate, fiind unul dintre cei mai cunoscuţi bancheri din acest domeniu de pe piaţă.

Ea a venit la BCR în aprilie 2008 după ce lucrase la BRD, în divizia de corporate, în perioada 2002-2008. A plecat de la BCR în 2020, după un proces de reorganizare a diviziei corporate la a doua bancă din piaţă.

Cătălina Porojan a terminat ASE, iar pe parcursul carierei a făcut un Global Executive MBA la IESE şi un Executive MBA la Universitatea din Sheffield.

Preluarea poziţiei de la Raiffeisen Viena a fost făcută în cadrul unui proces de recrutare care a durat mai multe luni, organizat de grupul austriac.

BCR este deţinută de Erste, rivalul istoric al Raiffeisen.