ZF Live. Răzvan Gălăţan, Goodwill Consulting: La nivel de piaţă, setea pentru finanţare este foarte mare în România. „Pentru programul POR 2.2 naţional, o linie cu finanţare cuprinsă între 1,5 mil. euro şi 6 mil. euro, este o concurenţă de peste 1.000% în fiecare regiune

Autor: Ramona Cornea 19.02.2021

Apetitul de finanţare al IMM-urilor de pe piaţa locală este unul mare în această perioadă, spune Răzvan Gălăţan, director operaţional în cadrul companiei Goodwill Consulting, care dă drept exemplu programul POR 2.2 organizat la nivel naţional pentru care concurenţa este de 1000%.

„La nivel de piaţă, setea pentru finanţare este foarte mare în România. În acest sens, putem da exemplu şi programul POR 2.2 naţional, care a fost o linie cu finanţare cuprinsă între 1,5 mil. euro şi 6 mil. euro unde este o concurenţă de peste 1.000% în fiecare regiune, deci este o sete foarte mare de finanţare printre IMM-uri la noi în ţară. Acum, mingea este în terenul celor de la minister să găsească liniile potrivite şi direcţiile potrivite pentru a finanţa IMM-urile“, a spus Răzvan Gălăţan în cadrul emisiunii de business ZF Live.