Ce spun analiştii despre cea mai populară criptomonedă din lume: Cel mai bun moment pentru a investi în bitcoin a fost ieri. Reglementarea nu îi va reduce avântul

Autor: Dorin Oancea 22.02.2021

Cel mai bun moment pentru a investi în bitcoin a fost ieri, a declarat luni Meltem Demirors, director de strategie la firma de investiţii în active digitale CoinShares, pentru CNBC.

Pe măsură ce Bitcoin îşi continuă traiectoria ascendentă în 2021, analista spune că îngrijorările legate de reglementarea criptomonedei nu îi vor reduce, cel mai probabil, avântul.

„Problemele de reglementare există de mult timp. În acest moment, cred că întrebarea pentru bitcoin nu este dacă, ci când”, a declarat luni Meltem Demirors.

„Cel mai bun moment pentru a investi în bitcoin a fost ieri - al doilea cel mai bun moment pentru alocare este astăzi”, a declarat ea pentru „Squawk Box Asia”.

Comentariile ei au venit după ce Bitcoin a a depăşit o valoare de piaţă de peste 1 trilion de dolari săptămâna trecută, potrivit Coindesk.

Bitcoin a crescut la 58.354 dolari duminică câştigul săptămânal fiind de aproximativ 20%. Bitcoin a crescut cu 100% anul acesta.

Câştigurile au fost alimentate de dovezile că începe să fie acceptat de investitori şi companii majore, cum ar fi Tesla Inc, Mastercard Inc şi BNY Mellon.