O veste bună pentru bucureşteni: Primăria Capitalei anunţă că va reabilita un tronson al reţelei de termoficare

Autor: Petru Mazilu 23.02.2021

Primăria Capitalei anunţă că a demarat procedurile pentru reabilitarea unui tronson al reţelei de termoficare. Este vorba despre 40 de kilometri care au fost împărţiţi pe sectoare şi pentru care primăria va organiza licitaţii.

Primarul Nicuşor Dan a anunţat că a început procedurile legale pentru reabilitarea a 40 de kilometri de conductă din reţeaua de termoficare a Capitalei. Aceştia se adaugă tronsonului de 13 kilometri pe care Compania Energetica a început lucrările la începutul lunii februarie.

„Primăria Municipiului Bucureşti a publicat în consultare în SEAP caietele de sarcini aferente execuţiei a 4 tronsoane, cu un total de 40 kilometri. E vorba despre tronsoanele CB 4 - CO5 (cu o lungime de 8 kilometri), CM 43 – CO 2 (cu o lungime de 9 kilometri), C 15/20 – CS 12 (cu o lungime de 11 kilometri) şi CM 11- CP3 - CV5/4 (cu o lungime de 12 kilometri)”, a anunţat Nicuşor Dan pe Facebook.

Propunerile companiilor sunt aşteptate până la data de 8 martie, iar după parcurgerea etapei va începe procedura de achiziţie.