Antreprenori locali. TerraGaz, o companie de construcţii cu afaceri de 230 mil. lei, face un proiect rezidenţial de 7,5 mil. euro pe Şoseaua Siseşti din Bucureşti

Autor: Alina-Elena Vasiliu 24.02.2021

În portofoliul companiei, se regăsesc proiecte precum autodromul Titi Aur, Clinica de Chirurgie Cardiovasculară Pediatrică Grigore Alexandrescu, Piaţa Sudului, stadioanele Steaua şi Rapid.

TerraGaz Construct, o companie de construcţii deţinută de fraţii Traian şi Alexandru Bunea, a ajuns la afaceri de aproximativ 230 de milioane de lei în 2020, după ce businessul a crescut cu circa 40% faţă de anul precedent. Pro­fitul însă a scăzut sub cele 12,7 milioane de lei raportate în 2019.

„Din cauza contextului pan­demic, 2020 a fost un an plin de provocări, mai ales în ce­ea ce priveşte forţa de mun­că. Regulile sanitare au impus restricţii, dar, prin efi­cientizarea relaţi­ilor de mun­că şi intro­du­ce­rea de noi tehnologii, am re­uşit să avem o creştere sem­nifi­ca­tivă“, spune Cătălin Aldea, direc­torul general TerraGaz Con­struct şi acţionar minoritar în companie.