#Vaccinarea reporneşte businessul. Alex Ursuleanu, farmaciile Tinos Farm: Cei care doresc să se vaccineze trebuie să aibă posibilitatea de a se înscrie pe platformă

Autor: Georgiana Mihalache 24.02.2021

♦ Farmaciile au fost în prima linie în lupta cu COVID-19, iar angajaţii din retailul farma au intrat în prima categorie de persoane eligibile pentru a primi vaccinul.

Lipsa dozelor de vaccin, care a frânat campania de vaccinare, este o piedică pentru persoanele eligibile, în special pentru cele din linia întâi de luptă cu virusul - farmaciştii, susţine Alex Ursuleanu, managerul farmaciilor Tinos Farm din zona Bucureşti-Ilfov.

„Decizia vaccinării ţine de fiecare persoană în parte. Cei care doresc să se vaccineze trebuie să aibă posibi­litatea de a se înscrie pe platformă. Noi am fost în prima linie încă din martie, când a fost foarte greu, nu se ştia mai nimic despre acest virus, au fost perioade foarte grele, ne-am adaptat situaţiei. Vaccinarea ne-a adus un plus de siguranţă. Noi am luat toate măsurile de protecţie pentru angajaţii noştri, să fie protejaţi pentru că şi aşa resimţim o lipsă de personal de specialitate, dacă am fi pierdut pe caz medical o parte dintre ei am fi ajuns în situaţia în care ar fi trebuit să închidem anumite puncte de lucru“, a spus Alex Ursuleanu. O parte dintre angajaţii Tinos Farm s-au vaccinat, însă în cazul celor care au mai aşteptat până să ia decizia, procesul de programare a fost îngreunat de lipsa dozelor.