Producătorul de componente auto Hella România angajează 100 de oameni pentru centrul administrativ din Timişoara. „Pandemia s-a suprapus peste o involuţie deja începută în sectorul producţiei şi vânzărilor în automotive“

Autor: Laurentiu Cotu 24.02.2021
Producătorul de componente auto Hella România, subsidiara locală a concernului german Hella, cu afaceri glo­ba­le de 5,8 mld. euro, va angaja în perioada următoare 100 de oameni pentru locaţia din Timişoara, care devine astfel cel mai mare centru administrativ din reţeaua inter­na­ţio­nală Hella. Compania a ajuns în prezent la 4.200 de an­ga­jaţi în cele trei centre de cercetare şi dezvoltare, trei fabrici şi un centru administrativ, din Craiova, Lugoj, Arad şi Timişoara.

„Locaţia noastră se redefineşte din punct de vedere strategic pentru grupul german odată cu dezvoltarea Hella Corporate Center de la Timişoara, care devine cel mai mare centru administrativ din reţeaua internaţională a Hella. Cu noi responsabilităţi glo­bale, acesta creşte şi din punct de ve­dere al resursei uma­ne, astfel că în vii­torul apro­piat vom crea, aici, apro­xi­ma­tiv 100 de noi locuri de muncă. Angajări se vor face şi în cele două Technical Centers din Craiova şi Timişoara, pre­cum şi în divizia de Special Applica­tions din Timişoara“, au declarat pentru ZF Transilvania oficialii Hella România.