Indira Abdulvoap, general manager al şcolii de programare Logiscool România: Am înregistrat o creştere de 25% a numărului de elevi înscrişi în toamna anului trecut şi afaceri de 3,5 mil. euro, plus 20%. „Estimăm să încheiem anul 2021 cu o creştere de 20% a cifrei de afaceri, având în vedere parteneriatele recent încheiate pentru noi locaţii Logiscool“

Autor: Alexandra Cepăreanu 24.02.2021

Logiscool, business activ în domeniul educaţiei, specializat în predarea programării pentru elevi cu vârste cuprinse între 7 şi 17 ani, a înregistrat o creştere a cifrei de afaceri de aproximativ 20% anul trecut, ajungând la 3,5 mil. euro, pe fondul creşterii interesului atât din partea copiilor, cât şi a părinţilor, de a participa şi a-i înscrie pe cei mici la cursuri de formare în domeniul IT.

„Am remarcat interesul părinţilor de a oferi copiilor acces la activităţi extracu­riculare care să îi pregătească pentru meseriile viitorului, o conştientizare mai mare, datorată şi mutării cursurilor în online şi necesităţii alfabetizării digitale. Părinţii care aleg Logiscool sunt preocupaţi de incertitudinea socială pe care o resimţim cu toţii, responsabili în acelaşi timp de educaţia copiilor lor“, a spus într-un interviu pentru ZF Indira Abdulvoap, general manager al Logiscool România.