Startupul românesc Frisbo numeşte în poziţia de director comercial un manager cu experienţă de peste 14 ani în domeniul serviciilor de curierat rapid

Autor: Roxana Rosu 24.02.2021

Startup-ul românesc Frisbo, platforma de smart e-fulfillment care preia depozitarea, ambalarea şi livrarea comenzilor online, prezentă în România şi alte trei pieţe, are un nou Director Comercial, Dana Gaţe, care s-a alaturat echipei în ultimul trimestru al anului trecut.

Cu o experienţă de peste 14 ani în domeniul serviciilor de curierat rapid, din care 12 ani în cadrul Sameday Courier, unde a condus echipele de vânzări, marketing şi client service, Dana Gaţe va coordona dezvoltarea operaţiunilor comerciale Frisbo în pieţele deja existente şi se va ocupa de extinderea acestora la nivel internaţional. Ea este şi cofondator al Freedom Group Real Estate.

“Mă bucur să fac parte din echipa Frisbo într-un moment în care compania îşi accelerează creşterea şi expansiunea internaţională pentru a putea oferi comercianţilor online posibilitatea de a se extinde către oricare piaţă din Europa prin intermediul parteneriatelor strategice. Magazinele online care şi-au extins peste noapte business-ul, forţate de restricţiile cauzate de pandemie, caută tehnologia pentru a-şi putea simplifica partea de fulfillment şi livrare, iar noi suntem aici pentru a îi sprijini,” a declarat Dana Gaţe.

Potrivit companiei, continua dezvoltare a e-commerce-ului, accelerată de criza globală a sănătăţii din 2020, face ca automatizarea procesului de fulfillment şi extinderea vânzărilor în afara graniţelor să fie extrem de necesare.

Frisbo a înregistrat o creştere medie de peste 95% pe pieţele din România, Ungaria, Slovacia şi Polonia, ţările în care startup-ul opera şi în 2019.