Firma de avocatură Schoenherr o cooptează pe Adriana Stoian să conducă practica de consultanţă fiscală, în locul lui Theodor Artenie, care va prelua un rol similar într-o altă firmă

Autor: Roxana Rosu 24.02.2021

Firma de avocatură Schoenherr şi Asociaţii SCA au numit-o pe Adriana Stoian, consultant fiscal cu peste 20 de ani de experienţă, în funcţia de coordonator al practicii sale de consultanţă fiscală în România, în locul lui Theodor Artenie, care şi-a anunţat decizia de a prelua un rol similar într-o altă firmă.

 Începând cu 24 februarie 2021, ea preia rolul de head of tax în cadrul firmei.

Schoenherr a pus bazele practicii de consultanţă fiscală în anul 2013, cu scopul de a le oferi clienţilor săi servicii juridice şi fiscale integrate. Consultanţa fiscală a devenit curând unul dintre domeniile importante de expertiză ale firmei în România, generând cerere atât ca parte a unor soluţii multidisciplinare, cât şi ca serviciu de sine stătător.

„Cooptarea Adrianei vine într-un moment de maturitate a practicii de consultanţă fiscală a Schoenherr. Suntem convinşi că experienţa ei remarcabilă va asigura menţinerea nivelului ridicat de calitate a serviciilor oferite de către firmă clienţilor noştri în acest domeniu. Totodată, avem încredere că, împreună cu Adriana, vom putea să explorăm noi direcţii de dezvoltare a practicii noastre specializate.‟,  a declarat Sebastian Guţiu, managing partner Schoenherr şi Asociaţii SCA.