Fondul propriu de investiţii al fraţilor Pavăl de la Dedeman face prima investiţie: achiziţia unui pachet minoritar de acţiuni dintr-o majorare de capital în clinica Victoria, o reţea de servicii de stomatologie şi imagistică. „Obiectivul este creare unei reţele cu acoperire naţională atât prin extindere organică, cât şi prin achiziţia altor clinici”

Autor: Robert Manea 25.02.2021

Equiliant Capital, fondul de investiţii propriu al fraţilor Pavăl de la Dedeman a anunţat joi prima investiţie, respectiv achiziţia unui pachet minoritar de acţiuni în clinica Victoria cu o reţea de servicii de stomatologie şi imagistică.

„Suntem bucuroşi că am reuşit să convingem un investitor de talia Equiliant să ne vina alături pentru a dezvolta la nivel naţional conceptul clinicilor Victoria aşa cum noi l-am gândit, în beneficiul pacienţilor noştri actuali şi viitori. ” a declarat Daniel Dragomir, director general si fondator al Clinicilor Victoria.

Fondul de investiţii dedicat companiilor mici şi mijlocii din România a fost lansat la mijlocul lui 2019 şi are un capital de 50 mil. de euro, investiţia individuală între 3-10.000 euro.

„Noi credem că tehnologia trebuie să facă serviciile stomatologice mai accesibile, dar acest obiectiv nu poate fi atins decât pe baza unui model operaţional foarte eficient şi bine controlat. De aceea ne place să credem că putem contribui la democratizarea accesului la servicii stomatologice de înaltă calitate.” a mai spus Daniel Dragomir.

Clinica Victoria a fost asistată, în calitate de consultant juridic, de casa de avocatură Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP). Equiliant Capital a fost asistat de SCA Păcuraru, Iliescu, Măzăreanu, în calitate de consultant legal şi TaxHouse în calitate de consultant fiscal.