ZF Live. Nikkhil Mansharamani, ABC International, o firmă care aduce personal din Asia: „Am trimis 1.500 în România, construcţii civile, construcţii de infrastructură şi HoReCa. Majoritatea personalului asiatic care va veni să acopere lipsurile va fi din India pentru partea de construcţii civile şi infrastructură, apoi din Nepal şi Sri Lanka pentru industria HoReCa.“

Autor: Ramona Cornea 28.02.2021

România este o piaţă bună pentru plasarea de personal asiatic pentru că preţurile proprietăţilor imobiliare sunt încă mici şi datorită fondurilor europene îndreptate spre proiectele de infrastructură, crede Nikkhil Mansharamani, managing partner în cadrul companiei de recrutare şi plasare de personal asiatic ABC Interna­tional.

„România este o piaţă bună pentru că preţurile proprietăţilor imobiliare sunt încă accesibile, iar oamenii preferă să cumpere o proprietate în loc să o închirieze. În al doilea rând, România primeşte multe fonduri europene pentru infrastructură pentru că este încă la periferia Europei din punctul de vedere al autostrăzilor şi al drumurilor expres. Cred că în următorii ani vor fi cereri mari de personal asiatic pentru că multe fonduri europene vin spre România, în special pentru proiectele de infrastructură“, a spus Nikkhil Mansharamani în cadrul emisiunii de business ZF Live.