Ce puteţi citi în noul număr din 2021 După Afaceri, revista de lifestyle a ZF, ce apare pe piaţă astăzi, 26 februarie: Care sunt noutăţile pe piaţa de lifestyle şi lux

Autor: Cristina Roşca 27.02.2021

Care sunt noutăţile pe piaţa de lifestyle şi lux? Le descoperiţi începând de vineri în paginile noului număr din După Afaceri Premium.

Ediţia de martie a revistei de lifestyle şi lux După Afaceri Premium a apărut în format fizic astăzi alături de Ziarul Financiar, fiind distribuită către abonaţi. Revista poate fi şi achiziţionată din reţeaua de magazine Inmedio din Bucureşti şi din principalele oraşe din ţară (în punctele de vânzare selectate), precum şi din reţeaua Press One din cadrul Aeroportului Henri Coandă din Otopeni.

La fel ca şi până acum, numărul acesta abordează teme de design, turism şi gastronomie, adună poveşti despre noutăţile din piaţa de beauty şi despre tendinţele din lumea modei.

Spre exemplu, din această ediţie veţi afla că dragostea pentru porţelan a renăscut. Pentru a înţelege dacă e mai de­grabă o tendinţă recentă sau un feno­men mai vechi, am vorbit cu Irina Wag­ner de la Wagner Arte Frumoase şi Poveşti.