Grupul Fashion House amână deschiderea outletului din zona Pallady. „Am fost anunţaţi despre lucrările la carosabil în zona A2 Bucureşti“

Autor: Alina-Elena Vasiliu 26.02.2021

Deschiderea outletului Fashion House Pallady, pro­gramată pentru 25 martie 2021, a fost amânată după ce autorităţile au anunţat că încep lucrări pe autostrada 2.

„Am fost anunţaţi despre lucrările majore la carosabil în zona A2 Bucureşti începând cu 1 martie 2021 şi care du­rează până pe 27 mai 2021. În urma unei analize de­ta­liate a perturbărilor probabile pe care aceste lucrări le vor pro­voca prin împiedicarea accesului la centrul nostru de pe A2, în această perioadă, şi a consultării cu chiriaşii noş­tri ancoră, am decis, cu părere de rău, amânarea des­chi­de­rii noului nostru centru Fashion House din Bucureşti. Vom anunţa o nouă dată pentru deschiderea oficială a centrului de în­dată ce este posibil“, spune purtătorul de cuvânt al Fashion House Group.

Compania Naţională de Administrare a Infrastruc­turii Rutiere (CNAIR) a anunţat că va relua lucrările de reparaţii pe autostrada 2, pe tronsonul Bucureşti-Fun­dulea, iar traficul va fi deviat. Se închide astfel nodul rutier de acces în localităţile Cernica şi Bălăceanca, adică zona în care se află viitorul centru outlet.

Grupul belgian Liebrecht & wooD, din care face par­te Fashion House, anunţase că va deschide pe 25 martie 2021 cel de-al doilea outlet de pe piaţa locală în zona Pallady din Bucureşti.