Sorin Felea, director Atu Tech: Aproximativ 0,5 mil. euro vor fi investiţi în brandul propriu de produse de securitate Safer. Vom deschide şi un showroom dedicat acestui brand. Compania aşteaptă afaceri de circa 14,8 mil. euro la finalul anului 2021, în creştere cu 20%

Autor: Alexandra Cepăreanu 27.02.2021

Retailerul online Atu Tech (a2t.ro), specializat în comercializarea de echipamente de securitate pentru casă, alocă un buget de circa 500.000 euro în dezvoltarea mai accelerată a brandului propriu de produse de securitate – Safer – şi deschiderea unui showroom dedicat acestei mărci.

„Cea mai mare parte din bugetul de investiţii, în valoare de 1 mil. euro, adică 50%, va fi direcţionată către creşterea brandului Safer. Investiţiile vor cuprinde dezvoltarea de produse, investiţie în stocuri, branding, marketing şi campanii publicitare. De asemenea, vom deschide şi un showroom dedicat brandului Safer“, a spus pentru ZF Sorin Felea, directorul Atu Tech, cu afaceri de 12,5 mil. euro în 2020. În prezent, sub brandul Safer compania Atu Tech comercializează produse de supraveghere video.