Adelina Badea, CEO al Mobexpert: Mai mult de două treimi din mobilierul vândut de noi este proiectat şi fabricat în România

Autor: Cristina Roşca 26.02.2021

 Grupul Mobexpert, deţinut de antreprenorul Dan Şucu, a avut afaceri de peste 200 mil. euro în 2019  Sub umbrela Mobexpert se găsesc o reţea de 30 de magazine fizice şi unu online şi opt fabrici de mobilă  În total, grupul are 2.300 de angajaţi  În magazinele din reţea sunt vândute atât produse proprii, cât şi ale partenerilor.

Consumatorii români au căutat în 2020, an marcat de pandemia de coronavirus, mai mult ca oricând, produse de mobilier realizate pe plan local, spune Adelina Badea, CEO al grupului Mobexpert, activ în producţia şi retailul de mobilă.

Mobexpert este un brand românesc lansat pe piaţă acum circa trei decenii şi dezvoltat ulterior. Sub umbrela Mobexpert se găsesc astfel o reţea de 30 de magazine fizice şi unu online şi opt fabrici de mobilă, cu un total de 2.300 de angajaţi. În magazinele din reţea sunt vândute atât produse proprii, cât şi ale partenerilor. Totodată, unităţile de producţie ale grupului deţinut de antre­prenorul Dan Şucu realizează mobilier atât pentru piaţa locală, cât şi pentru export.