Dolo Trans, transportator de mărfuri: Ne punem speranţele în campaniile de vaccinare, vor reduce semnificativ numărul de îmbolnăviri. Dolo Trans Olimp (DTO), companie transportatoare de mărfuri deţinută de antreprenorul Cristian Dolofan, are o flotă de peste 350 de camioane şi trei platforme logistice cu o suprafaţă totală de 277.000 mp

Autor: Miruna Diaconu 01.03.2021

Pentru Dolo Trans Olimp (DTO), companie trans­por­tatoare de mărfuri deţinută de antreprenorul Cristian Dolofan, anul 2020 a fost unul al încer­că­rilor, de la demisii ale şoferilor de auto­camioane şi până la un volum mic sau chiar deloc din partea pro­du­cătorilor. Pandemia a pus în aş­teptare şi planurile de extindere ale companiei.

„Planurile amâna­te de pan­de­mie au fost cele pentru deschi­derea de sub­si­diare în ţările vecine. Mo­men­tan, le ţi­nem în aş­teptare şi pentru 2021 din cau­za re­stric­ţiilor încă în vi­goa­re atât în Eu­ro­pa Cen­tra­lă, cât şi de Vest. Sunt con­strân­geri se­rioa­se şi mo­di­fi­cări săp­tă­mâ­nale im­puse de ţările eu­ro­pene, care ge­ne­rează blo­caje în gra­niţe cu un puternic im­pact economic ne­ga­tiv“, spun repre­zen­tan­ţii com­paniei Dolo Trans Olimp.