Coordonatorul campaniei de vaccinare Valeriu Gheorghiţă: Lista de aşteptare pe platforma de programare pentru vaccinare, disponibilă din 15 martie

Autor: Cosmin Pirv 28.02.2021

Coordonatorul campaniei de vaccinare, Valeriu Gheorghiţă, a anunţat duminică după-amiaza că lista de aşteptare pe platforma de programare pentru vaccinare va fi disponibilă din 15 martie.

„Din 15 martie, această listă va fi disponibilă şi fiecare persoană care va dori să se vaccineze o poate accesa, înscriindu se pe această listă, dar trebuie să ţinem cont de ceva, după ce va deveni valabilă această listă, ocuparea unui loc se va face doar din această listă de aşteptare. Nu vor mai exista persoane care se vor putea programa direct pe un loc liber”, a spus Valeriu Gheorghiţă, la Digi24.

Acesta a mai spus că etapa a treia a strategiei de vaccinare ar putea debuta în aprilie.

„În ceea ce priveşte etapa a treia, posibilitatea de programare a persoanelor va fi disponibilă chiar după 15 martie şi, acest lucru este important, în momentul în care va fi disponibilă acea listă de aşteptare, iar vaccinarea efectivă cred că va debuta în aprilie, aşa cum am anunţat”, a precizat coordonatorul campaniei de vaccinare.