Pensiunea Bio Valeputna şi-a majorat veniturile cu 46% în 2020, iar 2021 este „rezervat“ până în septembrie. „Sunt la mare căutare locaţiile mici, izolate“

Autor: Miruna Diaconu 03.03.2021

Oamenii de afaceri Mihaela şi Florin Irimescu deţin pe lângă pensiunea din zona Valea Putnei şi producătorul sucevean de preparate din peşte Valeputna, care a avut în 2019 afaceri de 1,8 mil. lei.

Pensiunea Bio Valeputna, deţinută de antreprenorii  Mihaela şi Florin Irimescu care administrează şi producătorul de preparate din peşte Valeputna, a avut anul trecut venituri în creştere cu 46% faţă de anul anterior. Pentru anul acesta, previziunile sunt unele bune având în vedere că există rezervări până în luna septembrie.

„Cu excepţia lu­nilor de carantină a fost un an foarte bun, putem spune că, istoric, a fost cel mai bun an. Am încheiat anul 2020 cu o cifră de afaceri estimativă de 80.000 euro. Am observat o creştere cu 46%, creştere deja vizibilă înainte de lunile de carantină şi care s-a accentuat ulterior“, spune pentru ZF Florin Irimescu.