Cosmin Moldovan a plecat de la Huawei la distributorul care aduce OPPO în România

Autor: Ioana Nita 03.03.2021

Green Leaves Technical, distribuitor unic autorizat al brandului chinezesc de dispozitive inteligente OPPO în România, l-a numit pe poziţia de director de vânzări pentru OPPO la nivel naţional pe Cosmin Moldovan, care are o experienţă de peste 15 ani în industria IT&C. Înainte de a se alătura echipei locale a OPPO, el a deţinut funcţia de director de vânzări în cadrul Huawei Consumer Business Group pentru România şi Republica Moldova.

În noul său rol, Cosmin Moldovan va coordona activităţile echipei locale de vânzări ale OPPO şi va fi implicat direct în stabilirea strategiei de extindere a companiei pe plan local. Unul dintre principalele obiective ale sale de anul acesta va fi creşterea cotei de piaţă a OPPO la nivel local şi a prezenţei brandului în punctele de vânzare din România. 

„Urmăresc brandul OPPO de peste 10 ani şi mi-a atras atenţia atât prin design-ul produselor, dar şi prin modul în care abordează strategia de retail sau prin parteneriatele puternice prin care a ales să acceseze piaţa din Europa, respective cu marile turnee de tenis de la Wimbledon sau Roland Garros, cu Lamborghini sau FC Barcelona. Pentru anul acesta ne propunem o creştere nemaiîntâlnită la nivel local si am încredere că avem în acest moment portofoliul potrivit precum şi echipa care să susţină un astfel de obiectiv ambiţios”, a declarat Cosmin Moldovan.