Florea Grup, cu afaceri în construcţii, turism şi energie, a făcut afaceri de 137 mil. lei în 2020, pe plus faţă de 2019: Trendul pozitiv se datorează în primul rând construcţiilor

Autor: Alina-Elena Vasiliu 04.03.2021

♦ Compania a inaugurat, în vara lui 2020, o fabrică de prefabricate din beton la Strejnicu, judeţul Prahova, lângă Ploieşti, investiţie de zece milioane de euro, care se alătură celorlalte patru pe care le avea deja, la Alba Iulia, Cluj-Napoca, Sibiu şi Deva.

Businessul Florea Grup din judeţul Alba, deţinut de fraţii Marcel şi David Florea, şi-a majorat rezultatele financiare din 2020, susţinute mai mult de divizia de con­strucţii, în condiţiile în care hotelurile nu au trecut printr-o pe­rioadă propice. Astfel, cifra de afa­ceri a fost de 137 milioane de lei, ceea ce înseamnă o majorare cu 22% faţă de 2019.

„Trendul pozitiv se datorează în primul rând industriei construcţiilor, cu cele două com­ponente majore: lucrările de infras­truc­tură pe de o parte şi fabricarea materialelor de construcţii pe de altă parte“, spun cei doi proprietari ai companiei.