#Vaccinarea reporneşte businessul. Adrian Bodomoiu, Wizrom Software: Perspectiva unei campanii de vaccinare de succes a infuzat deja mediul de afaceri cu mai mult optimism

Autor: Alex Ciutacu 08.03.2021

♦ Wizrom Software are circa 110 angajaţi şi a obţinut afaceri de 5,8 mil. euro în 2020 ♦ Segmentul de piaţă în care activează compania nu a fost afectat de restricţiile luate în 2020, ba dimpotrivă. 

Mediul de afaceri a început deja să-şi hrănească optimismul din perspectivele campaniei de vaccinare, iar acest lucru se va dovedi din ce în ce mai important, în contextul în care companiile sunt mai predispuse spre investiţii într-un climat stabil şi infuzat de optimism, a explicat pentru ZF Adrian Bodomoiu, director general al furnizorului de soluţii software de business Wizrom Software. 

„Perspectiva unei campanii de vaccinare de succes şi o rată de încetinire a transmiterii virusului a infuzat deja mediul de afaceri cu mai mult optimism - ca oameni, odată ce vedem un sfârşit pentru acest climat de incertitudine permanentă, care a pătruns în viaţa noastră de zi cu zi în ultimul an, deja ne simţim impulsionaţi să ne facem noi planuri pentru viitor“.