(P) Care este cel mai bun furnizor de găzduire web? Comparăm cinci dintre cele mai bune companii

Autor: Publicitate 08.03.2021

Aveţi un proiect interesant sau o idee bună pentru un site web şi doriţi să îl implementaţi online imediat? Nu aşa de repede! Mai întâi, veţi avea nevoie de un furnizor de găzduire web. Având în vedere creşterea rapidă a pieţei, opţiunile disponibile vă pot copleşi uşor. Deoarece există diferenţe clare de preţuri şi performanţă, trebuie să alegeţi furnizorul care se va potrivi cel mai bine nevoilor şi/sau specificaţiilor dvs.

Cele mai bune cinci servicii de găzduire

 

În 2018, IONOS a câştigat premiul Hosting & Service Provider Award în categoria de găzduire web în Germania. Vă vom prezenta,de asemenea, alţi patru furnizori de găzduire web şi vom vedea ce oferă în comparaţie cu câştigătorului premiului (începând din aprilie 2019).

 

IONOS

În Germania, IONOS este cunoscut nu numai ca furnizor de acces DSL şi de telefonie mobilă: cu peste 20 de ani de experienţă, compania are unul dintre cele mai bune portofolii de găzduire web de pe piaţă. Funcţionalităţile includ protocolul de transmisie HTTP/2 care a devenit un standard pentru serverele web de la IONOS. Garantând transmiterea rapidă a datelor dvs. printr-o reţea de livrare a conţinutului (Content DeliveryNetwork– CDN), conţinutul static este livrat de la oricare dintre cele 62 de centre de date din întreaga lume care se află cel mai aproape de utilizator. Spaţiul web acceptă PHP 7.3 şi până la 768 MB RAM pentru scripturile PHP.

IONOS oferă diferite niveluri de securitate, inclusiv un certificat Wildcard SSL Certificate care criptează transmiterea datelor sensibile ale vizitatorilor dvs. Protecţia DDoS, pe de altă parte, protejează site-ul web în cazul în care infractori cibernetici vor încerca să-l paralizeze cu un atac ţintit. IONOS detectează atacul şi iniţiază contramăsuri într-un stadiu incipient. O altă caracteristică este geo-redundanţa care asigură securitatea fizică, deoarece toate datele sunt reflectate într-o a doua locaţie separată de prima. Dacă o locaţie eşuează, site-ul dvs. web rămâne online. Ambele centre de date îndeplinesc cele mai înalte standarde de securitate a datelor.

IONOS oferă, de asemenea, mai multe soluţii pentru începători. Cu IONOS WebsiteBuilder puteţi crea rapid şi uşor propriul site web. Un pachet de găzduire WordPress este o altă opţiune care oferă utilizatorilor acces la servere deja echipate cu sisteme de administrare a conţinutului preinstalate. Alte opţiuni includ software e-commerce pentru vânzătorii online şi domenii care pot fi achiziţionate separat, deşi majoritatea pachetelor includ deja unul pentru 12 luni.

Sumar

IONOS are pachete ideale atât pentru începători, cât şi pentru designeri de web profesionişti. Experienţa de zeci de ani este reflectă în nivelul de performanţă şi securitate.

 

La ce ar trebui să acordaţi atenţie atunci când comparaţi furnizori de găzduire

 

 

Când comparaţi furnizori de găzduire, primul lucru la care vă veţi uita este, probabil, preţul. Important este, de asemenea, să vă uitaţi mai îndeaproape la structura preţurilor (atât pentru companiile prezentate în această comparaţie de găzduire web, cât şi pentru altele). Atunci când costurile lunare arată prea bine pentru a fi adevărate, puteţi să le obţineţi numai dacă plătiţi taxa anuală completă în avans. Dacă decideţi să plătiţi lunar, costurile sunt de obicei mai mari. Merită să căutaţi toate ofertele speciale pe care le au companiile de găzduire web şi pe ce perioadă.

Ar trebui,de asemenea, să luaţi în considerare securitatea site-ului dvs. Certificatele SSL, bazate acum pe tehnologia TLS, sunt standard pe web şi browser-ele, precum Google Chrome, etichetează site-urile fără criptare şi certificate drept nesigure. Mulţi furnizori de găzduire web includ în pachetele lor cel puţin un certificat SSL gratuit, cu toate acestea, puteţi achiziţiona certificate suplimentare dacă sunt necesare. Alte caracteristici de securitate care trebuie luate în considerare includ protecţia DDoS şi geo-redundanţa care este deosebit de importantă pentru companiile de comerţ online. Dacă site-ul dvs. web are o avarie, este posibil să pierdeţi vânzări.

Cantitatea de spaţiu de stocare necesară depinde în totalitate de proiectul pe care doriţi să-l lansaţi online. De exemplu, dacă este pur şi simplu o „carte de vizită” pe care doriţi să o utilizaţi pentru a vă prezenta pe dvs. sau compania dvs., nu aveţi nevoie de mult spaţiu de stocare. De asemenea, blogurile care nu utilizează cantităţi mari de fişiere media pot fi stocate pe partiţii mici. Cu toate acestea, de îndată ce planificaţi proiecte mai mari cu fişiere mari şi baze de date mari, ar trebui să vă asiguraţi în avans că aveţi suficient spaţiu de stocare.

Un alt aspect care trebuie luat în considerare este asistenţa oferită de compania de găzduire. Soluţiile simple pentru crearea site-urilor web sunt cele mai bune opţiuni pentru începători, iar sistemele modulare sau găzduirea WordPress acceptată pot fi extrem de utile. Cantitatea de asistenţă este la fel de importantă pentru începători şi profesionişti. Când puteţi contacta un membru al echipei de asistenţă în cazul în care aveţi o problemă? Şi ce canal este cel mai bun pentru contact? În plus, mulţi furnizori pot contribui la creşterea traficului către site-ul dvs., optimizându-l automat pentru motoarele de căutare.   

Sumar

Pentru a găsi cel mai bun serviciu de găzduire web pentru dvs., va trebui mai întâi să înţelegeţi nevoile proiectului dvs. Deci, atunci când comparaţi serviciile de găzduire web, căutaţi care furnizor are portofoliul potrivit pentru dvs.