#Vaccinarea reporneşte businessul. Bogdan Chiriac, directorul farmaciilor Myosotis din Galaţi: Am observat că angajaţii sunt mai relaxaţi la nivel psihologic, de abia aşteptau să îşi facă a doua doză să ştie că au „scutul“pe ei

Autor: Georgiana Mihalache 10.03.2021

Farmaciştii, angajaţi aflaţi în prima linie de luptă cu noul coronavirus, au intrat în prima etapă a campaniei de vaccinare, începută la 27 decembrie 2020.

Atmosfera în rândul angajaţilor din farmaciile Myosotis, cel mai extins lanţ regional de farmacii din zona de est a ţării, este mai relaxată după ce personalul din farmacii s-a imunizat împotriva infecţiei cu COVID-19, spune Bogdan Chiriac, directorul executiv al Farmaciilor Myosotis.

„Colegii au fost foarte deschişi la vaccinare, am făcut noi programările în mod organizat. Toată lumea care a dorit să se vac­ci­neze, s-a vaccinat. Noi am intrat în prima etapă. Nu au avut reacţii adverse. Este mult mai uşor, sunt mult mai puţin stre­saţi de când s-au vaccinat. Nu am redus rigorile, ci dincontră, nive-lul de stricteţe în pur­tarea măştii, igie­na locaţiilor este la fel de mare. Am observat că angajaţii sunt mai relaxaţi la nivel psihologic, de abia aşteptau să îşi facă a doua doză să ştie că au „scutul pe ei“ a precizat Bogdan Chiriac.