Americanii de la Pfizer îşi mută departamentul care se ocupă de aprovizionare din Belgia la Bucureşti: Tranziţia va fi implementată treptat de la finalul acestui an până în Q4 din 2022, să asigurăm continuitatea businessului

Autor: Georgiana Mihalache 11.03.2021

Gigantul american Pfizer, cu o reprezentanţă şi în România încă din 1993, vrea să centralizeze resursele la nivel global, iar acest proces implică relocarea unor divizii de aprovizionare în mai multe zone în care grupul este prezent. Potrivit presei internaţionale, divizia de aprovizionare din Belgia va fi relocată la Bucureşti.

„În cadrul Pfizer continuăm să ne uităm la oportunităţile de a optimiza lanţul nostru global de aprovizionare. În acest moment, explorăm opţiuni care ne vor permite să centralizăm în con­tinuare resursele noastre, să îmbu­nătăţim procesele. Acest lucru poate duce într-un număr definit de poziţii de aprovizionare care să fie relocate în cadrul reţelei noastre extinse“, potrivit unui răspuns oferit de Pfizer la solicitarea ZF. Reprezentanţii grupului nu menţionează niciun oraş pentru relocarea unor departamente.