ZF Live. Paul Tufan, Start Finance, un broker de credite care vrea să intermedieze în 2021 împrumuturi de 8 mil. euro: Un credit de nevoi personale poate fi aprobat într-o singură zi, iar un credit ipotecar în patru săptămâni, în medie

Autor: Alexandra Matei 12.03.2021

♦ Am intermediat până acum şase credite cu o valoare totală de peste 1 mil. lei şi ne propunem să ajungem la o intermediere anuală de circa 8 mil. euro ♦ În prezent, brokerul de la compania de consultanţă financiară şi brokeraj Start Finance lucrează cu 14 bănci.

Băncile au o disponibilitate crescută în această perioadă, spune Paul Tufan de la Start Finance, companie de consultanţă financiară şi brokeraj, ele acordând atât credite de nevoi personale, cât şi credite ipotecare, iar clienţii au, de asemenea, un apetit crescut pentru partea de creditare.

Până acum, în 2021, el susţine că a intermediat şase credite - trei credite de nevoi personale şi trei credite ipotecare - cu o valoare totală de peste 1 mil de lei, iar ţinta este să ajungă la o intermediere anuală de circa 8 mil. euro.