Criza Covid 19: Se suspendă cursurile în Chiajna. Procesul de învăţământ va fi on-line

Autor: Petru Mazilu 14.03.2021

Autorităţile din judeţul Ilfov au decis să suspende activitatea didactică care presupune prezenţă fizică a elevilor în unităţile de învăţământ din localitatea Chiajna. Măsura va intra în vigoare luni şi a fost luată după ce rata de infectare a trecut de şase persoane la mia de locuitori.

Instituţia Prefectului – Judeţul Ilfov anunţă că duminică a avut loc şedinţa extraordinară a Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Ilfov, în cadrul căreia a fost adoptată o hotărâre privind adoptarea modificării scenariului de funcţionare pentru unităţile de învăţământ din localitatea Chiajna, judeţul Ilfov.

„Conform Hotărârii CJSU Ilfov nr. 26/14.03.2021, începând cu data de 15.03.2021, se suspendă activitatea didactică ce presupune prezenţă fizică la nivelul unităţilor de învăţământ din localitatea Chiajna, ca urmare a depăşirii ratei de incidenţă de 6/1000 locuitori. Pe perioada suspendării, procesul de învăţământ se va desfăşura online”, scrie în decizia Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Ilfov.