Lactalis România: Avem un produs de cremă de brânză sub brandul President produs la fabrica noastră din Sfântu Gheorghe care a fost exportat în 38 de ţări

Autor: Ramona Cornea 16.03.2021

Un produs sub brandul President al grupului Lactalis, fabricat la unitatea de producţie din Sfântu Gheorghe, a fost exportat în 38 de ţări, iar exportul reprezintă unul dintre obiectivele im­por­tante în viitor pentru fabricile gru­pului din România chiar dacă nu are o contribuţie semnificativă în prezent.

„Exportul nu este actualmente semnificativ în cadrul grupului, însă targetul meu este să pregătim fabricile pentru a deveni un operator important cel puţin în Europa de Sud-Est. După achiziţia fabricilor Covalact şi Albalact fabricile erau deja la capacitate maximă. De atunci, din 2017, noi investim constant în mărirea capacităţii de producţie şi în managementul calităţii pentru a aduce fabricile la standardul de calitate al Lactalis şi să dezvoltăm încet-încet şi partea aceasta de export“, a spus Giampaolo Man­zonetto, CEO al firmelor din grupul Lactalis România.