Hugo Boss a inaugurat al doilea magazin din România în Băneasa Shopping City şi vizează alte patru deschideri în următorii doi ani

Autor: Cristina Roşca 16.03.2021

♦ Retailerul german de modă Hugo Boss, activ pe segmentul premium al pieţei, este adus în România în sistem de franciză de antreprenorul Adrian Antonio Gică.

Brandul de modă Hugo Boss a deschis un al doilea magazin din România în centrul comercial Băneasa Shopping City din Capitală şi urmează să meargă în provincie cu noi unităţi în următorii doi ani. Magazinul nou deschis este situat în zona Fountain Atrium a centrului comercial.

Aceasta este a doua unitate a nemţilor după cea deschisă la jumătatea lui 2018 la parterul hotelului de cinci stele Radisson Blu din Capitală. Decizia brandului de a merge cu o nouă unitate la mall este justificată de faptul că în Băneasa Shopping City sunt prezente tot mai multe branduri pe acest segment, precum Michael Kors în piaţa de modă, Dior şi Chanel pe segmentul de beauty, Chopard sau Longines pe cel de ceasuri şi bijuterii. De altfel, în zona de nord a Bucureştiului locuiesc în principal persoanele cu venituri mari, persoane care sunt de altfel clienţii acestor branduri.