Oana şi Elliott Gray au investit peste 160.000 de euro în The Cow Shed Moieciu, un proiect turistic inspirat de chalet-urile din Alpii francezi

Autor: Alina-Elena Vasiliu 16.03.2021

Printre cei care s-au cazat până acum la The Cow Shed se numără turişti români, dar şi vizitatori din ţări precum Mexic, China, Israel, Taiwan, SUA, Portugalia, Canada, Marea Britanie, Franţa, Germania.

Oana şi Elliott F. Gray au dat viaţă, în urmă cu cinci ani, proiectului The Cow Shed Moieciu, din judeţul Braşov, după investiţii de peste 160.000 de euro, scrie revista săptă­mâ­nală Business Magazin. Ideea de a demara acest proiect s-a născut după prima vizită în România a lui Elliott, soţul Oanei.

„Lucram amândoi în acelaşi domeniu (eram ingineri topografi pe nave maritime, pentru industria petrolieră) şi, înainte de a pleca pe vas pentru câteva luni, am decis să ne încărcăm bateriile într-o scurtă va­canţă. Era iarna lui 2014, iar pentru că Elliott este pasionat de snowboard şi nu mai fusese niciodată în România, am decis să mergem la noi la munte“, povesteşte Oana Gray.