(P) Doi tineri au lansat o platformă care îi învaţă pe români să investească la bursă şi speră la venituri de 700.000 euro în 2021

Autor: Publicitate 16.03.2021

Dacă vrei să înveţi să tranzacţionezi la bursă, de acum poţi face acest lucru ... online. Doi tineri antreprenori au adus pe plan local platforma de educaţie Vestor, un serviciu care se adresează atât celor care nu au avut deloc contact cu pieţele financiare, cât şi celor care au mai avut un contact prealabil cu bursa.

”Programul de training este one to one, fiecare şedinţă se desfăşoară strict între client şi instructorul nostru, astfel că avem siguranţa că informaţia va fi înţeleasă pe deplin; în cazul în care apar întrebări, acestea se pot adresa şi clarifica pe loc. Şedinţele se susţin online, prin intermediul platformelor de tip Zoom sau Skype, în contextul pandemiei”, a declarat Laurenţiu Ionescu, Head of Backoffice Department în cadrul Vestor.

Din vara anului trecut până în prezent, un număr de 3.000 de români au achiziţionat cursuri Vestor, dintre care majoritatea – 2.481 de persoane - au continuat cu achiziţia urmatorului pachet de curs. Vestor oferă cinci tipuri de cursuri, în funcţie de gradul de complexitate şi de nevoia de învăţare a cursanţilor.

Preţul unui curs pentru începători – ”Custom Trader” - este de 95 de euro şi include un program de training live cu unul dintre analiştii Vestor pe teme precum Forex/ CFD-uri sau Acţiuni. Pentru cei experimentaţi pe pieţele de capital există cursul ”Expert Trader”, cu un preţ de 5.960 de euro, care acoperă în profunzime toate ariile din domeniul educaţiei pentru investiţiile de pe pieţele financiare.

”Ţelul nostru este ca fiecare client să facă o achiziţie astfel încât să înţeleagă calitatea serviciilor noastre, mai departe majoritatea clienţilor continuând şi cu celelalte pachete dat fiind faptul că sunt atraşi de domeniu, sunt mulţumiţi de instructori, modul de explicare şi punere în practică al tuturor informaţiilor primite”, a mai spus Lucian Fares, head of education department în cadrul Vestor.

Vestor este o companie înfiinţată în luna august a anului 2020, în plină pandemie, când cei doi antreprenori care aveau experienţă anterioară în domeniul bursier au decis să aducă pe plan local firma Vestor.

”Înfiinţarea firmei în vreme de pandemie nu a reprezentat neapărat un lucru rău deoarece, având mai mult timp liber, oamenii s-au putut focusa pe dezvoltare personală. Business-ul în sine funcţionează bine în momentul de faţă, ne mândrim cu un procedeu de lucru foarte bine definit şi un mediu de lucru plăcut ceea ce ne face mereu deschişi în a ajuta fiecare client”, a spus Radu Mitrea, director de vânzări în cadrul companiei Vestor.

Vestor are în prezent 12 angajaţi şi 21 de colaboratori, toţi cu experienţă anterioară pe pieţele pe capital. Antreprenorii se aşteaptă la vânzări de 700.000 euro şi un profit de 500.000 de euro în 2021, ca urmare a creşterii interesului românilor pentru investiţiile la bursă.