Înfrăţire şi în business, nu doar la nivel de acţionariat. Decathlon deschide în 2021 cornere cu echipamente sportive în 15 hipermarketuri Auchan din România

Autor: Cristina Roşca 17.03.2021

Cele două companii sunt deţinute, ca de altfel şi Leroy Merlin (retailer de bricolaj prezent local) şi Kiabi (retailer de modă ce nu mai e în România), de familia Mulliez din Franţa.

Retailerul de echipamente sportive Decathlon, liderul pieţei de profil din România, va deschise 15 shopping cornere (zone amenajate) în hipermarketurile Auchan din ţară în acest an.

Produsele Decathlon se vor vinde în zone dedicate, în cadrul raionului de articole sportive. Hipermarketurile au de regulă astfel de bunuri în ofertă, fie produse ale partene­rilor, fie mărci pro­prii. O astfel de asociere - între un lanţ de hipermarke­turi şi un retailer spe­cializat de echipa­mente sportive - este o premieră.

Cele două com­panii sunt însă surori, fiind deţinute, ca de altfel şi Leroy Merlin (retailer de bricolaj prezent local) şi Kiabi (retailer de modă care nu mai e în România), de familia Mulliez din Franţa.